Управление на маси по зони

Обслужване по зони, като на карта

С един поглед виждате кой е настанен, кой предстои или е готов за нов оборот. Състоянията на масите се синхронизират с POS/кухнята; хостовете управляват темпото и обещанията уверено.

Какво прави

  • Зони (основна зала, тераса, бар) със състояния на масите
  • Настаняване, преместване, обединяване, разделяне; визуална заетост
  • Цели за оборот и цветове за статус

Ползи

  • По-висока използваемост на местата
  • По-малко конфликти при настаняване
  • Преглед в реално време за хостовете

ЧЗВ

Списък на чакащите за клиенти без резервация?
Да — с пейджване.
Фиксиране на VIP гости?
Да — задържане на конкретни маси.

Какво всъщност прави

Жива карта на залата показва състоянията на масите; хостовете настаняват/местят/обединяват/разделят маси; задържат маси за VIP гости; поддържат целите за оборот последователни. Списъците на чакащите извикват гостите чрез пейджери; подсказки предупреждават, ако пристигащите биха претоварили скарата.